Lightshopping


Kan väl säga att Malmötuen blev lite av en besvikelse, hittade visserligen förstoringsglasögonen som jag ville ha, ska prova dem imorgon, hoppas de funkar som jag tänkt. 🙂 Men förutom de hade jag inte mycket tur, proteinbarsen som jag letade efter visade sig vara en riktig besvikelse, de var inte mycket skillnad på dem mot vanliga bantningsbars, näringsmässigt så några sådana blev det inte. Hittade inte heller några vinterskor jag ville ha, så vi bestämde att åka till Novalund nästa helg istället och hoppas på mer tur där istället. Men älsklingen hittade ett par superläckra skor till sig iaf, bilder på dem kommer i morgon! 🙂

Hittade iaf en sak till som jag ville ha, ett par supermysiga vantar, bilden gör dem inte rättvis, men ska ta en ny imorgon när jag har dem på mig, allt blev lite försenat idag, ni får se senare varför! 😉
Puss