Jordgubbsblond


Före, utväxten är verkligen inte grann! 

Under färgningen var jag faktiskt ganska nervös för att de skulle bli väldigt rött!

Resultatet! 🙂

Eftersom Malmöresan inte riktigt blev som jag tänkt, gjorde jag ett impulsköp, ett hårfärgningsmedel. Blev inspirerad igår när mamma köpte hårfärg, vill ju har en lite mörkare jordgubbsblondfärg samtidigt som jag vill bli av med utväxten. Det blev jag tyvärr inte, men den blev ljusare iaf! Det var svårt att få till en efterbild som stämmer överens med verkligheten, är rödare än på bilden och har en slinga som är väldigt röd konstigt nog, men ska försöka ta bättre bilder i dagsljus imorgon, ska även försöka hitta en frisör, topparna tog inte åt sig av färgen så nu ser de lite gråa ut till de ljusröda! Men överlag är jag supernöjd, precis den färgen jag var ute efter! 🙂
Sov gott!
Puss