Naturen tar över…


God kväll underbara läsare!

Har haft trassel med att komma in på administrationsidan på bloggen under dagen, där av lite färre inlägg än vanligt, har helt enkelt inte kunnat komma in och skriva! :S
Men nu verkar allt vara tillbaka som det ska vara, hoppas det inte varit några problem att komma in på bloggen iaf! 😉

Tog fram mina vinterskor idag, då jag fryste som sjutton i mina gympadojjor! Natur tar över fortare i våran lägenhet än någon annanstans! Fast egentligen ska man nog säga att det är Nopplis som tar över för det är nog till 95% hennes hår! 😉 Haha sen hittade jag förutom kvittot från artonhundrafläckisär och läkerolpappret som ni ser sticker upp ur skorna, en nageltång som jag letade efter för sådär ett halvår sen! haha hur i hela friden hamnade den där?! Är ju inte så vanligt att jag klipper naglarna i skohyllan direkt! :S

Tyvärr upptäckte jag att jag blivit allergisk mot helt platta skor, så det får nog bli ett par nya vinterskor istället, ska ju in till Malmö imorgon så hinner jag får det nog bli att kika på ett par nya! 🙂

Hoppas bara jag håller mig frisk i morgon, har varit sådär hängig hela dagen, och när jag var ute i stallet och skulle rida började jag skaka av köld hel okontrollerat trots att det inte var kallt, så jag har nog inte direkt varit i mitt esse idag. Med lite skönhetssömn ordnar de sig säkert! 😉 Sov gott!
Puss