Tiden är inte på min sida


Gud vad jag är besviken just nu! Ingenting blev som de skulle allt blev bara en enda stor stress och jag har en jobbigt samtal att ringa imorgon! Visst vi fick till en del mys, ett varmt bad, massa god mat och dösmaskig fika, så egentligen borde jag inte klaga. Men mitt uppe i allt skulle jag också göra en fransförlängning på en kompis, först hade jag planerat att göra det hos mamma, men när de väl kom till kritan hade jag glömt pincetterna hemma!! Hur klantigt är inte det??? Men som tur var var min kompis så snäll att hon följde med hem och så gjorde vi det här, blev jättefint och hon är jättenöjd men det tog över fyra, fatta FYRA timmar!

Så det finns ingen chans att jag hinner göra det på 2,5 h på tisdag som jag lovade en kund! Så nu måste jag ring och omboka det, sjukt besviken på mig själv, men samtidigt vill jag inte stressa så det inte blir snyggt! Jaja inte mycket att göra åt, bara att erkänna att jag är långsam. Suck!

Får öva mer helt enkelt, kidnappa varenda kompis jag har och göra fransförlängningar på dem! 😉 Får nog också ta och försöka ordna en ny mysdag i morgon, synd bara att älsklingen inte kommer hem förrän 8 i morgonkväll, men den får bli kvällsmys! 😉 Mer om de imorgon, då kommer också bilder på förlängningen! Sov så gott!
Puss