Lite lättare att andas


Gud vad skönt! Fick bytt tid, nu blir det fransförlängning på torsdag istället och jag har hela 4 timmar på mig! Super duper! 🙂 Sen sökte jag runt lite på hur andra gör förlängningarna, man kan alltid lär sig något nytt! 🙂 Och under de kikande hittade jag att vissa använder förstoringsglas, vilket jag tycker låter supersmart! Så efter lite sökande, var inte helt lätt att hitta, de skrev bara panlob med förstoringsglas på hemsidan, och ni vill inte veta vilka konstiga saker man får upp när man söker på det, hittade jag ett par som jag tror skulle passa på Kjell & Company så på onsdag bär de av till Malmö för att köpa ett par sådana:

Haha kommer antagligen se urlöjlig ut i dem, men gör de mig bättre och effektivare i fransförlängningen är det värt det! 😉

Nu måste jag skölja av Aspirinmasken och springa till jobbet! Men är hemma om ett par timmar igen, då har jag mer att berätta! 😉
puss