Spännande dag framför mig!


God morgon underbara läsare!

Sitter här och njuter av mitt kaffe, himla tur man får dricka det under fastan iaf, annars hade jag aldrig fixat det, kaffe på morgonen är ett måste! 😉

Idag kommer bli en super rolig dag! Ska rida ut med Nancy, var jättelängesen jag red ut här i trakterna, nostalgivarning! 😉 Ska bli kul att få rida ut på grusvägar istället för alla asfaltvägar som är hemma.

Men dagens höjdpunk är ju något heelt annat! Min underbara kompis kommer hit så ska jag göra en ögonfransförlängning på henne, öva lite inför min andra kund, och sen hoppas jag att hon ska bli på världens partyhumör med sin nya läckra fransar så vi kan hitta på något kul! 😉 Hon är redan skyldig mig en shot och jag tror nog jag kommer få en till för fransarna! 😉 Denna gång ska jag iaf komma ihåg att ta före och efterbilder! 😉

Har STORA förväntningar av denna dag! Tror jag får gräva mig ner i mammas skosamling och se vad jag ska ”låna” till ikväll om vi går ut! För en gångs skull blir det inte mina JC-platåer, för de fick stanna hemma! 😉
Puuusss!