Saker blev inte riktigt som tänkt


Hela mitt schema blev upp och ner idag, min kompis flyttade fransförlängningen till i morgon och hon ville inte festa heller, så efter ridningen och all mockningen jag orkade, sitter jag nu här helt sysslolös! Vet inte alls vad jag ska göra nu! Svintråkigt! Älsklingen är fortfarande i Ystad så jag är dessutom helt ensam! Blä!

Men när han kommer tror jag att jag tar med hon och köper en pizza och kanske lite snacks och leta fram något roligt spel , kolla på Ace Ventura 2  och har lite lördagsmys istället för lördagsfestande som var tänkt, det kommer fler chanser till att supa sig full och göra älsklingen generad( jag skäms inte, men de gör han så det räcker för oss båda! ;)). Tills han kommer ska jag nog ta en sväng i sminkväskan och se om jag hittar något kul! 😉
Puss