Massor som händer!


Wow vilken dag det har varit! Har sprungit runt med flyers och visitkort på frisörsalonger och fått massor med positivrespons, på den ena finns det även möjlighet till ett samarbete, så himla kul, plus att jag fick en ny kund också! En ganska betydelse full, blir hon nöjd kommer de ge mig mycket positiv reklam och möjlighet till många nya kunder! Kuligt värre! Gäller bara att göra ett riktigt grymt jobb också! Lite pirrigt! 😉

Sen ville älsklingen ge mig startavgiften till nästa helg, som en 2-års förlovningspresent, så nästa helg blir de tävling, 90 + 1m, sista tävlingen iår, ska bli superspännande! Peppad som sjutton! Har jag världens bästa kille eller vad?! 😀

Och imorgon ska jag ta med mig Nancy och älsklingen och ha en liten mysig weekend hemma som mamma, på söndag blir det ju mysmiddag, för det är ju då vi firar 2-års förlovningen, kommer bli en helt underbar helg!
Puss