Uppåt värre och lika förvirrad som vanligt!


God morgon underbara läsare!!

Idag är de värre än vanligt, jag var helt säker på att det var torsdag idag, trots att jag vet att vi ska tvätta idag(vi tvättar alltid på onsdagar) och jag vet att älsklingen slutar tidigt idag, på torsdagar slutar han sent och hade det varit torsdag hade vi inte kunnat gå på bion för då hade bion börjat samtidigt som älsklingen slutat från jobbet. Men ändå har jag varit säker på att de var onsdag igår och torsdag idag hela gårdagen och nu på morgonen, så säker att jag till och med har lagt en ny aspirinmask, trots att de bara var två dagens sen sist!!Haha virrigt värre, hoppas bara att det inte förstör huden, vill se fräsch ut ikväll! 

Denna gången skulle jag ju egentligen använda gräddfil, men de hade jag glömt bort att köpa hem(hade inte huvudet suttit fast, hade jag nog glömt det också! ;)) så jag använde crème fraîche istället, läste att de var ganska lika, dock var det mindre syra i crème fraîchen, vilket denna gång kanske är bra, så de inte tar för hårt! 😉 Men på söndag blir det med gräddfil! 😉

Har 40 min kvar, men ska kanske inte låta den sitta i hela timmen idag! 😉 Vi får se! 😉
Uppdaterar vad jag tyckte om den senare! 🙂
Puss