Vaknat på fel sida…


Morr idag är jag skit arg!! Kan inte fatta att jag ska vara någon jäkla pigga hela tiden!! Ont i hela kroppen har jag också, såret på lillfingret har dessutom blivit alldeles svullet! Kul värre!! Känner verkligen att denna dag inte kunde börjat sämre!! Nu  önskade jag verkligen att jag höll på med någon sport där man får slå på något/någon! Hade varit skönt att få ut lite aggressioner! Pest!!

Jaja får försöka spänna av lite nu, kollade iaf in vad det skulle kunna gå på om jag fixade till tänderna, och har jag riktigt flytt, att de är enkelt, kan jag komma undan med bara 2700:- haha men med min tur blir väl snarare 5000:- fast de var faktiskt mindre än jag trodde iaf, får bara hoppas högkostnadsskyddet, tar de, för annars blir det dyrt värre, 18000-33000:-, hade aldrig funkat, jaja får se vad tandläkaren säger! Hoppas bara att han tycker jag borstat tänderna tillräckligt bra så jag slipper höra massa gnäll om att jag inte borstar tänderna tillräckligt, det har jag fått höra hel mitt liv, tjötigt värre!!

Nä nu får jag försöka göra något konstruktivt, som att gör frukost, innan jag har sönder någonting!!
Puss