Snälla men aj!!


F-n ibland borde man säga till sig själv, stanna hem, stunda i alla plikter och bara gräv ner dig i sängen istället! Men så kan man ju liksom inte göra, men vad får man för det?

Hade ju mockningen i stallet idag, så jag var ju tvungen att skynda mig dit eftersom jag var lite sen, skyndade mig lite för att hinna klart innan det blir mörk, resultat, jag halkar på landgången till gödselstacken och lägger mig raklång! Är ganska säker på att jag inte kommer kunna sitta i morgon och risken att jag får en bula i bakhuvudet är ganska överhängande! Inte nog med det när jag var snäll och tog in hästarna (stallägaren har både sjuka barn, man och häst, stressigt värre!) bankade en av dem sin haka rätt i min begynnande bula!!

Och som grädden på moset, när jag tog med hundarna på en sista promenad nu på kvällen för att de skulle kunna kissa en sista gång för natten, frös jag så om fingrarna att huden på mitt lillfinger sprack upp i ett två cm långt jack som svider som tusan! Hur mycket otur kan man ha under en eftermiddag???

Moppsigt värre!! Nu ska jag försöka tänka på att jag äntligen ska få gå till tandläkaren i morgon, hoppas kunna diskutera lite alternativ för mina sneda tänder, så jag kan somna utan att explodera! Sov gott!
Puss