Sängspaning – Nyårsoutfit


Egentligen tycker jag det fortfarande är lite lång tid kvar för att börja fundera på nyår, men samtidigt är det alltid kul att kolla in läckra klänning, och när det gäller festklänningar tycker jag Nelly har ett enormt(jag menar verkligen enormt!!) bra utbud! Här är min favoriter:

 

Klicka på bilderna så kommer ni direkt till shoppningsidan! 😉 

Slänger med mig julklänning också! Hehe ska jobba hela julen, men man kan ju drömma lite! 😉 

Sen måste man ju ha en liten gullig kuvertväska till, dessa är mina favoriter från nelly:

 

 

Men alla vet ju att utan de perfekt klackarna blir de ju ingen perfekt outfit, och för mig var valet enkelt:

 

 

 

 

 

 

 

Jeffrey Campbell för hela slanten såklart!! Me Love!!

Nä nu får jag väl försöka släpa mig ur sängen!
Puss