Gårdagens hoppträning


[videofyme id=”307908″]

Min underbara kompis var med på hoppträning igår, och hon var så himla gullig att hon filmade en av rundorna! 🙂 Nancy gick helt otroligt igår! Hon var mycket lugnare och finare igår! 🙂 Hihi var inte på en enda bom och förutom att hon är ganska storgalopperad så hon gick nästan varenda distans på ett galoppsprång för lite gick hon helt perfekt! 🙂 Och galoppen kommer ju komma bara hon blir starkare i ryggen, och där går de absolut framåt, i början kunde jag inte sitta ner alls nu kan jag sitta ner i flera varv, så de kommer! 🙂

Happy happy happy! Fast nästa vecka blir det hemma träning, får se om jag kan få med mig någon som kan föreviga det, och kanske hjälpa mig att bära bommar! 😉

Nu ska jag ner på stan, så ni som är helt ointresserad av häst också får något intressant att läsa om! 😉
Puss