R.I.P älskade jeans 2


R.I.P kära jeans.

F-n!!! Har fått världens färgfläck på mina favoritjeans, som inte går bort i tvätten, svider som sjutton att jag måste slänga dem, men fläcken är typ 10×10 cm stor så de känns inte som det är någon idé att försöka göra något åt dem.

Jaja det positiva är att nu får jag ju köpa ett par ersättare! 😀 Här är ett par stycken jag var sugen på, från cubus:

Och två par från bik bok:

Får nog ta en tur till Malmö i morgon eller på söndag! 😉 Men nu ska jag ut till stallet, eftersom jag missade ridningen igår, vill jag ta en lite promenad på Nancy nu på morgonen så nog kanske blir av med lite överskottsenergi inför ikväll. 😉
Puss


2 tankar om “R.I.P älskade jeans

    • Emily Inläggsförfattare

      Emily: fläcken sitter på knät, så de hade väl funkat men jeansen är inte gjorda i riktigt jeans tyg utan ett mycket tunnare och mjukare, vilket gör dem väldigt sköna men tror inte de blir snyggt att klippa av dem tyvärr.
      Puss

Kommentarer är stängda.