Min gympadojjor har dött


20111108-224347.jpg

Upptäckte en katastrofal sak när jag kom hem från stallet efter ridning, mina underbara Reebok Easy Tone skor har dött!! Båda kuddarna under ena skon har gett upp och sjunk ihop. En riktig kris då jag inte har råd att köpa ett par nya just nu! Skit också!! Har typ letat som en galning på blocket och de men finns knappt några i min storlek och de som finns är skitdyra! Riktig jäkla skit alltså! 🙁

Så nu måste jag gå tillbaka till mina andra Reebok, de kommer känns helt fel då de har en platt sula, och när jag går mycket i dem blir både knäna och ryggen ledsna! Men de får funka till nästa lön, då blir de shopping! 🙂 Är även sugen på att gå i något annat än bara gympadojjor hela tiden, får nog sätt mig och söka runt efter lite andra läckra skor imorgon. 😀 Har ni några tips? 🙂

Sov gott!
Puss