Pluggat med tandvärk!


Jag är klar!! Så jäkla skönt! Trots att mina rara kurskamrater behandlar mig som skit som vanligt, så jag fick göra en massa extra arbete! Jaja inget att älta nu är jag klar iaf! 🙂 Så himla skönt, haha det är helt otroligt att jag alltid måste sitta och råplugga hela sista dagen istället för att dela upp det i mindre omgångar! 😉 Fattar ni hur jobbigt det är att skriva av 25 minuters inspelning ordagrant! Haha kan ju lugnt säga att jag aldrig vill bli notarie iaf! 😉

Usch men jag har haft tandvärk hela kvällen, skit jobbigt, ger mig världens huvudvärk också, vilket gör att plugget går mycket långsammare, men skitsamma får skylla mig själv hade ingen tandvärk igår! 😉 Så morgondagens stora spännande äventyr, blir att gå till tandläkaren, den tanden har krånglat tidigare så nu är det dags att göra något åt det!! Sen har jag ganska länge varit sugen på att snacka om min tänder, har ju haft tandställning tidigare, men två av tänderna gick tillbaka en bit, vilket stör mig något enormt!! Så ska höra om de har något bra förslag på det, och mina undertänder ska vi inte snacka om de ser hemska ut, vill ha lite kostnadsförslag, vet att de finns högkostnadsskydd men vet inte om de gäller när man gör de av skönhetsskäl, fast undertänderna är ganska svåra att borsta så jag kanske kan trycka på det! 😉 Vi får se vad de säger!

Men nu måste jag gå och lägga mig innan huvudvärken blir så jobbig att jag inte kan sova bort den! 🙁
Puss