Gårdagen!


God morgon världen!

Ännu måndag igen! Men tänker inte släppa gårdagen än, vi  hade super kul igår! Har verkligen underbara kompisar! 🙂 Haha hade så trevligt att jag glömde helt bort kameran förrän i slutet, så då hade tyvärr en av min sköna polare gått hem (behövde plugg, redig hon är! ;)) Men kvällen avslutades med spagetti m ostsås och en dödsallvarlig match i dart mellan älsklingen och min andra kompis! Haha, det var väääldigt jämt enda in i slutet!

Nopplis fatta inte varför vi sprang runt som idioter! 😉

Vem som vann:

[videofyme id=”305743″]

 

Nästa helg ska vi gå ut och festa!! Woho! Kommer bli as kul! Men för de får jag fanemej skärpa mig denna veckan, annars kommer ingen klänning passa min hemska mage!! Så där ligger veckans motivation, vill ju se bra ut när jag går ut! 🙂
Puss