Elsas mode


Efter att ha kikat på första avsnittet av den nya teveserien Elsas Värld, blev jag nyfiken på boken bakom serien, Elsas Mode av Sofi Fahrman, och då både den och bok nr 2 i serien finns att låna som e-bok, vad de ju bara att ladda hem och kolla in den. Tyvärr måste jag säga, att efter 6,5 kapitel är jag ganska besviken, på vissa ställen är den vettig och ganska charmigt skriven men annars är de bara tuggummi text men hundra upprepningar. Visst kan pasta rouge vara ett ganska gulligt och förskönande smeknamn på en tämligen trist maträtt, pasta med ketchup, men när man blir matade med de gång på gång på gång låter det bara fånigt och tjatigt!

Just nu får boken bara * *, ska läsa vidare ikväll om jag orkar, så betyget kan förändras, men tvivlar på att författaren kommer byta sätt att skriva på under boken så jag har inte så stora förhoppningar!
Puss