Fredag!!!


God morgon underbara läsare!

Är det gött att det är fredag eller vad?? Haha fast jag som måste plugga hela helgen borde väl egentligen inte vara så uppåt, men har haft en så himla bra start på dagen att jag kan inte låta bli! 🙂

Gårdagens hoppträning gick strålande! 🙂 Dock gick min och tränarens åsikter lite isär för vilket tempo de bör gå i, visserligen var Nancy superhet i början men under träningen lugnade hon ner sig och de sista rundorna gick bara strålande, dock var den enda positiva kritiken jag fick var att de var imponerande att Nancy hoppade så fint trots att hon sprang så. :S

Ser de springit ut?;

[videofyme id=”304409″]

Jaja superkul var de iaf! 🙂 Nu sitter jag och tittar på top model, hur jäkla bra är de inte att de har flyttat tiden till nu på morgonen istället för 11?! 🙂 Gött värre! 🙂 Nu måste planera min dag!
puss