Slappisdag


Idag har jag haft en superskön dag, inget jag var tvungen att göra så när jag hade pussat älsklingen hejdå halv 6 i morse, kröp jag tillbaka ner i sängen, varför ska jag gå upp tidigt bara för att han jobbar? 😉 Gött värre att vakna utvilad vid 10 istället! 🙂

Att jag sen var tvungen att sortera en stor jäkla hög med grejer var väl kanske mindre roligt, men det blev fint när de blev klart! 🙂 Sen blev de lite tvätt, eller snarare mycket, idag kändes allt äckligt så jag ryckte tag i allt jag kunde komma åt och lite till och tvättkorgen blev så full att jag knappt fick ner den till tvättstugan, men helt klart värt de, finns de något skönare än att gå och lägga sig i rena lakan tex? 🙂

Haha sen blev det dock både pizza och kladdkaka, mums men det var ju inte de jag skulle äta denna veckan! Fy mig! Så just nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska släppa guitar hero så jag kan få dansa bort extra kalorierna! 🙂 Jaja imorgon ska jag vara nyttigare!
Puss