Ommöblering av vardagsrummet


Älsklingen fick en knäpp igår, väldigt ovanligt att han vill göra något annat än att sitta i soffan, men då vi hade dålig plats för kinecten, har vi nu möblerat om hela vardagsrummet! Super nöjd, blev mycket mysigare plus att man fick en anledning(eller snarare man blev tvungen) att rensa ur lite skit ur hyllan. Dock var de skitsvårt att få till några vettiga bilder, rummet är ju så jäkla litet!! Men här är före och efter, dock hade älsklingen hunnít släppa bort lite skit och ett bord innan jag har ta en förebild, så den är inte hundra sann, men ungefär! 😉

Före:

Stod ett stort bord till höger om hyllan som gjorde att det inte gick att ha den dörren mer än halv öppen, plus att hyllan var bomfull med grejer både i och uppe på! 

Efter:

älsklingen kunde inte släppa guitar hero, så han fick vara med.

Puss