kinect sports season 2


Provade kinect sports season 2 igår, superroligt oct ett par av sporterna är helt super i träningssynpunkt, baseball och tennis, de andra har ett för lågt tempo för att ge något större men väldigt roliga ändå! Det var faktiskt både kul att göra det själv och tillsammans med älsklingen, men att göra det ihop var såklart lite extra roligt! 🙂 Så där får de absolut ett stort plus att de passar både mig och älsklingen, så vi kan gör de ihop! 🙂 Dock tyckte jag dartspelet var skit krångligt och helkonstigt så där får spelet ett minus! Plus att de är lite för lite olika sporter, då tröttnar man för fort! Tycket de borde göra ett med bara olika hästsporter! 😀 Hade varit asspännande! 🙂 Men kinect sport season 2 får av mig * * *+ vill man bränna mycket fett, men inte har eller vill ha med pojkvän, är Dance Central 2 bra mycket effektivare! 😉

Puss