Trött som sjutton!


Alltså seriöst, jag har knappt varit uppe i 12 timmar, vissa dagar är jag uppe i 17-18 utan att vara det minsta trött, men idag hade jag lätt kunnat gå och lägga mig nu med en gång! Om jag var ledig så att säga! Nu sitter jag ju på jobbet så då har jag lite mindre att säga till om i den frågan. Men jag fattar inte varför jag är så trött för det blev inte mycket vi fick gjort idag, de enda som har sket är att Nancy har fått komma tillbaka till mig här nere igen, hon hade ju en liten övernattning hos mamma igår. 🙂

Fast vi har faktiskt gått på en helt underbar promenad på stranden också idag, vågorna var helt otroliga och det var precis så solen slog igenom innan dimman kom, tyvärr hade jag glömt kameran hemma! 🙁 Men de kommer nya tillfällen! Underbart var de iaf att få spendera lite tid med min underbara pojke och hundarna fick springa och leka av sig ordentligt! 🙂

Gud jag är så trött att jag knappt vet vad jag skriver längre, då är de nog dags att sluta! 😉
Puss