Skön slappisdag!


Haha såhär blir det alltid när jag har en dag ledig, hela förmiddagen har gått och jag har inte fått gjort ett smack, har knappt kommit ur soffan ens! 😉 Men på något viss känns de jäkligt gött också! Haha fast jag har faktiskt gjort en sak, slösat slut på 1600:- bara sådär! Haha när det är en ridväst och nya benskydd till Nancy, det vara förra ägare som tipsade mig om dessa och att de var hennes favoriter, ganska dyra, men det är klart Nancy har en dyr smak! 😉

Hehe, gjorde en snabb-beställning så har jag världens tur kommer jag få de redan imorgon, hade varit super för behöver ju västen på lördag och hade varit skitbra om jag hunnit prova benskydden imorgon så jag vet att de funkar innan träningen på lördag! Håll tummarna för mig! 🙂

Gud vädret är så himla avpeppande, vill verkligen inte gå ut, men som det är just nu kan jag inte träna inne heller, så jag sitter lite i döläge, men har jag tur kan jag få börja med inomhusträningen, redan ikväll! Ska bli superspännande! 🙂

Nä man kanske skulle ta och försöka plugga nu, men jag måste nog måla naglarna först! 😉
Puss