Tom morgondag


Åhh jag bara sitter och njuter, har precis kommit hem från jobbet och nu har jag inget mer jag måste göra förrän på fredag, hela morgondagen är jag helt ledigt, inget jobb och jag ska inte rida, det ska bli så himla skönt med en dag utan stress faktiskt! 🙂 Det enda jag måste göra är att plugga en stund, men det ska också bli skönt att verkligen ha tid att göra det, så jag slipper stressa igenom det! Men tänkte göra klart de redan på morgonen, så ska jag viga resten av dagen till smink och träning tror jag! Och vila upp mig såklart! 😉

Haha inte ofta jag drömmer om morgondagen, men idag längtar jag verkligen! Haha får skylla mig själv, ingen som tvingar mig att jobba, plugga och rida med tävlingsambitioner på samma gång! På tal om tävlingsambitioner, det är faktiskt en sak jag måste gör i morgon, ska åka till Vollsjö imorgonkväll och kolla in en träning som jag sugen på att hänga med på! Det var på mammas höstfest i lördags som jag träffade en tjej som ville att jag skulle hänga med i hennes klubb istället för den jag tävlar för idag, och även vara med i deras division 1 hopplag till våren, ligger på 1,20! :O Och det är på den klubben träningarna ligger! Ska bli intressant att se hur de tränar där! 🙂 I fall de ser vettigt ut blir de nog hoppträning där nästa vecka! 😀 Kuligt värre att komma igång! De är faktiskt värt all stress om de faktiskt leder till att jag kommer upp mig i hoppningen! 🙂

Puss