A little piece of heaven


God morgon världen!

Nu när höstmörkret och kylan kryper sig på, är varm nyponsoppa med glass och pjottar mitt absolut bästa tips för att få upp värmen igen, och bara genom att lägga till en filt har man maximal mysfaktor! 🙂 My little piece of heaven! 🙂 Bara ca 230-290 kcal lite beroende på hur sugen man är på glass, jag var sugen igår! 😉 Hihi! Så länge man håller sig till en stor kopp iaf och inte en skål som älsklingen använde, då blir det snabbt mycket mer kalorier! 😉 Haha men för mig är det ett perfekt byte mot en timmes ridning, då blir det plus minus noll! 😀

Gårdagens höga tempo gav verkligen utdelning, med tanke på att jag nu har satt ner tempot till 0,5kg/veckan, kan jag ju säga att jag blev lagom förvånad när vågen visade
-7hg!! Så jag ligger alltså redan 2 hg under veckans mål och det är onsdag!! :O Snacka om peppande!! 😀 Så nu har jag 12 veckor istället för 13 veckor kvar! Nice värre! En hel veckan närmare min nya garderob! 😀 Woho!!

Jaja även idag har jag ett litet pressat tidsschema, ska ju börja jobba om sex timmar och då ska jag ha hunnit gå ut men hundarna två gång, ridit, tvättat, pluggat och alla andra vardagliga grejer man måste göra!! Så det är väl lika bra att komma igång direkt! 😉 Längtar tills imorgon, det är enda dagen denna vecka när jag inte jobbar, ska bli skönt med lite ledigt! 🙂
Puss