Vilken dag!


Shit alltså, kom ju hem får jobbet för över två timmar sen, men det är inte förrän nu jag börjar återfå lite energi! Det var verkligen full rulle på jobbet så att säga, fick till och med ihop alla mina dagliga 10 000 steg bara från jobbet, helt otroligt! Pust!

Haha så nu sitter jag och laddar upp batterierna framför Top Model, gud vad jag hade velat vara med i den serien! Har redan sett de här programmet flera gånger, men kan inte låta bli att se det igen, det är något visst med den! Antagligen för att de är min dröm! 😉 Det är verkligen något jag vill såååå himla gärna!! Jobbigt läge…

Men gud!! Vf håller älsklingen på med, han slutade för en halv timme sen och har bara ett par min hem?? Vi ska åka och storhandla så fort han kommer hem, sen ska jag ut i stallet, så tiden är ju lite knapp då de snart blir mörk!! Men det blir ju svårt om han inte kommer hem!! Morr! Oj jag räknade fel haha han slutar ju inte förrän om 30 min! 😉

Förresten, ikväll tänkte jag lägga ut några nya elf recensioner, så kika in under elf länken ikväll! 😉
Puss