Världens bästa frukost!


God morgon världen!

Gud det känns som jag har försummat bloggen lite grann det senaste, har varit väldigt mycket och energin har väl inte räckt till, men nu börjar jag få in rutinerna med jobb, plugg, hästar och allt annat så energinnivån börjar vänja sig vid det och räcker till mer! 🙂 Så nu ska det bli lite mer spännande här! 😀

Idag började jag med dagen med världens godaste och bästa frukost, havregrynsgröt såklart, med äpplemos och lätt mjölk, inget annat funkar till! 😉 Gröt är verkligen perfekt på flera fronter, den är varm vilket passar perfekt när man kommer in från kylan med hundarna, den innehåller mycket fibrer så man håller sig mätt länge på ett lågt kaloriintag, ca 250 kcal per portion, och det är ju så himla gott och enkelt att göra! 🙂 Mums! 🙂

Men nu måste jag verkligen börja jobba hårdare mot mitt kroppsmål, har stått still i ca 2 veckor nu, och efter omändringen av takten, är det nu ca 13 veckor kvar! Det är dock inte de värsta utan de tristaste är min kläder, typ alla mina jeans är förstora och ser urtråkigt ut, men samtidigt vill jag inte köpa ny som kommer bli förstora sen! :S Så nu ska jag ge mig en riktigt pepp att komma igång igen, när jag nått mitt mål ska jag spendera 2,500 :- på att köpa en helt ny garderob! 😀 Nu blev jag extremt sugen på att träna! 😉 Synd man är på jobbet då! 😉
Puss