Att leva ihop med en förskolelärare…


20111024-223116.jpg

Urk!! Att leva ihop med en förskolelärare är inte alltid en dans på rosor kan jag meddela! Särskilt inte nu på hösten när alla smaskiga förkylningar och virus härjar på förskolorna, älsklingen tar verkligen med sig allt smaskigt hem till mig, blä. 🙁 Så nu ligger jag här i sängen och tycker synd om mig själv för att jag mår super skit! Urk jag som brukade ha ett bra immunförsvar, men mot förskoleäckel har de inget att sätta emot.

Hoppas verkligen jag mår bättre imorgon, för jag ska ju jobba även imorgon och i övermorgon, så jag har inte tid att vara sjuk. Frågan är väl om äckelsjukan bryr sig om vad jag vill.

Blä, jaja lyckades iaf köpa foder och ändra i Nancys foderstat så nu får hon ännu mer goa grejer som ska göra att hon lägger på sig bättre.

Det bästa är väl att försöka sova bort skiten och hoppas på en trevligare morgondag. 🙂 God natt!
Puss