Otrolig träning! :D 2


Hello världen!!

Vilka jäkla underbar dag det är idag!!! Nancy var helt fantastisk på fälttävlansträningen! Hon bara hoppade allt! Det var vatten, bankar, upp- och ner-hopp, hon bara hoppade allt, trots att hon aldrig har hållit på med fälttävlan tidigare!! Jag är så imponerad och stolt att jag snart kommer smälla av! Hon kommer jag definitivt aldrig att släppa!!

Utan att försöka skryta(ehm..) kan jag ju säga att vi var ett av de bästa ekipagen på plats, visst ingen var väl direkt proffs, men alla kände tränaren sedan tidigare, så de måste ha gjort de någon gång tidigare! Haha nä nu får jag sluta kommer snart bli så uppblåst att jag spricker måste dessutom göra mig i ordning, ska ju till mamma på höstfest idag, men här kommer ett par bilder från träningen, inte världens bästa bilder, men jag är bara glad att älsklingen kom bort och tog några bilder alls! 🙂  Men nästa gång blir de bättre då ska mamma ta med sig proffskamera! 🙂

[videofyme id=”297831″]

Filmen har väl egentligen inget större syfte, tyckte bara hon såg så himla fin ut, som en flera hundratusenkronors häst! 🙂 Hehe hon hoppar över en vattenslang! 😉
puss


2 tankar om “Otrolig träning! :D

  • Linnea

    Skulle gärna vilja se mer sminkningar, outfits och frisyrer, känns som det blivit mest om hästarna på sistone..
    Men det är ju din blogg så det är ju du som bestämmer vad du vill skriva om såklart 🙂

Kommentarer är stängda.