Nya planer!


God morgon världen!

Hoppas ni alla har de underbart där ute! 😀 De har jag i alla fall, vet inte varför, gick liksom upp äckligt tidigt, och är nu sen igen, eller ja sen och sen är jag väl inte, men efter mitt tidsschema, men ändå mår jag så himla bra just nu! 🙂

På hälsofronten har de gått ganska illa denna vecka, så jag kom fram till att jag får göra en förändring, så jag drog ner lite på kraven, ändrade så istället för att gå ner 0,8 kg/veckan ska jag nu gå ner 0,5 kg/veckan, det skilde hela 300 kcal, tror det blir mycket lättare att hålla sig inom ramarna nu! 🙂 Efter en lite uppgång är jag dock uppe i tolv veckors tidsplan igen lite drygt, men nu har jag tagit upp dansen igen och med ridningen också tänkte jag försöka förbränna ca 500 kcal om dagen. Har även funderat på att köpa ett löpband, räknade ut att joggar man i en hastighet av 9,5 h gör man av med över 700 kcal på en timme, det hade varit super med tanke på att det alltid är tiden som gör att jag inte hinner med tillräckligt, igår dansade jag bort 200 kcal, men sen var klockan liksom nästan 10 och vi var tvungna att hinna ut med hundarna och hoppa i säng! Och då hade jag egentligen behövt dansa bort 200 kcal till.

Dock är det svårt att hitta något riktigt bra löpband som inte kostar skjortan liksom, och hälften av att har ingen motor, vilket känns billig plus att jag hade tänkt prova att hundarna får springa på det också, men då måste de liksom röra sig själv! 😉

Shit nu är jag väldigt efter!! Måste ut med hundarna och till hästen + mockning på ca 2 timmar! Iiii!
Puss