Recension Elf´s Flawless Finish Foundation 1


Okej jag vet att jag är ett helt dygn sen jag skulle gjort denna recension, men här kommer den iaf! 🙂

Detta är absolut inte min favorit, i vardagsfall kommer jag absolut hålla mig till min favorit mineralfoundation, men till fotograferingar kommer nog denna vara riktigt bra, fast jag hade nog velat att den var en aning med täckande i verkligheten! Men genom linsen täcker den dock riktigt bra! Till att börja med ser den väldigt blank ut, men efter en stund sjunker den in hyfsat, dock blir det lite blank kvar speciellt i pannan, som jag får ta bort med puder.

På nära håll ser det inte så fint ut, finnarna framträder och vad som händer mellan ögonbrynen ska vi inte ens prata om, men håller man sig ca 50 cm från spegeln ser det skitbra ut! Men från mig får den bara * */av fem stjärnor, kladdig och jag gillar när finnarna även försvinner på nära håll och att det blir matt direkt utan att man måste dränka ansiktet med puder.


Före


Direkt efter att jag lagt foundationen.


Färdigsminkad, innan puder.


Efter puder.

Puss


En tanke om “Recension Elf´s Flawless Finish Foundation

  • tess

    Hej har också problemhy, och de foundations som funkar o inte ger mer finnar och täcker är vichy på apoteket, lite dyrare men du behöver bara en liten mini klick till hela ansiktet så den är asdryg……=O)
    rekommenderar dem, och acos produkter mot acne är super, köp återfuktande ansiktkrämen och något ansiktsvatten ur serien, det räcker……..och återfukta ansiktet morgon o kväll innan smink o efter sminkborttagning……kram

Kommentarer är stängda.