Tillbaka på jobbet!


God morgon rara läsare!

Alltså det är nog bara jag som kan behöva stressa när jag går upp 2,5 timme innan jag börjar jobba! Haha! Fast innan jag började stressa vara det faktiskt väldigt trevligt att bara sitta och inte behöva skynda mig, men jag tror inte jag kommer gå upp halv sex med frivilja för att kunna sitta och mysa på morgonen! 😉

Måste säga att hälsomässigt är jag riktigt besviken på mig själv, i ca en och en halv vecka har jag bara tryckt i mig den ena onyttigheten efter den andra, magen är jätteledsen och på så vis får jag ju inte direkt några framsteg, snarare tvärt om! Nu får det vara nog! Ingen med glass, skräpmat, snacks mm, fy på mig! Har iaf börjat bra idag, havregrynsgröt, med mjölk och äpplemos! Mums! Fast det är inte direkt frukosten jag brukar misslyckas med utan de kommer senare, till lunch och på kvällen, men idag försöker jag vara ett steg före och har precis druckit en stor kopp grönt te, då blir jag inte lika vrålhungrig till lunch, plus att jag tycker te är så jäkla äckligt så jag tappar suget på mat över huvudtaget! 😉

När jag kommer hem, ska jag göra ett nytt test med elf foundationen, göra allt efter instruktionsboken, men än så länge är jag inte nöjd, kladdigt och man blir superblank i hela ansiktet! Men vi får se om de blir bättre med primer under. Tur iaf att jag köpte de genomskinliga pudret, för de fick jag ju dränka ansiktet med igår för att inte se alldeles kladdig ut! 🙁 Det kändes inte direkt som den täckte finnarna så bra heller, men med primer kanske de också blir bättre, som de var igår var de snarare så de framhävde dem, lagom positivt liksom! :S

Puss Puss