Drar ut på tiden!


God morgon världen! Säger morgon för jag orkar inte tänka på att det nog snarare är förmiddag, och jag borde få någonting gjort!

Har sovit riktigt uselt i natt så jag är astrött, har bara suttit som en blimp i soffan enda sen jag kom hem från jobbet! Egentligen har jag en hel del jag måste göra och jag skulle vilja hinna med allt innan älsklingen kommer hem vid 5 så vi kan åka till Bo Ohlsson! 🙂

Men jag är så himla trött att jag knappt orkar resa mig ur soffan ens när posten kom, fast jag är glad att jag gjorde det iaf för jag fick en avi på ett paket, dock kan jag inte hämta det förrän 14, men jag har ingen aning om vad det är, de enda jag kan komma på att de kan vara är mina nya kursböcker, men de är skickade i går med b-post så de lär inte hunnit fram till idag. Men enligt avi är de från sverige och de andra paketen jag väntar på är inte från sverige. Hmmm…. Hatar när paketen inte finns på posten när man får avin!! Så irriterande, för har de med sig paketen ut, kan de väl bara ringa på dörren och ge det till mig, eller?? Jaja nu vaknade jag till liv iaf! Dags att få lite gjort så tiden går fort till 14! 🙂
Puss