Recension Elf Tinted Moisturiser Spf 15 och Mineral Eyeshadow


Idag får elf ett enormt minus och två plus! Nej vänta tre plus får de faktiskt! 🙂 Men vi börjar med minuset för det var verkligen frustrerande då min lärare på skolan har pratat så himla mycket positivt om Elf Tinted Moisturiser Spf 15 då den är superbillig, finns i många olika färger, täcker bra mm, en jättebra basprodukt att ha i sminkväskan alltså!

Men just nu är jag bara glad att den verkligen är superbillig, 15 kr/st, för det betyder att jag bara förlorat 90 spänn, köpte liksom alla 6 som fanns tillgängliga. För den är verkligen skitdålig, täcker ingenting, lägger sig bara som en blank hinna på huden, ser ut som en för fet hudkräm ungefär! :S Blä vad fult! Bara att torka bort och lägga på min vanliga mineralfoundation! noll av fem stjärnor för den alltså!

Mina två favoritplus! Jag bara älskar de här två ögonskuggorna, egentligen är den högra, girly för kall för min hudton, men då sweet är så himla varm blir de en superbra mix! 🙂 Färgerna är så himla fina! De är även väl pigmenterade, och man behöver inte mycket för att få en jätte fin färg! De får absolut *****+/ av 5 stjärnor! 🙂

De tredje pluset är Wet Gloss Lash And Brow Clear Mascara, eftersom jag har både mina fransar och bryn färgade, behöver jag ju ingen mascara eller ögonbrynspenna, men när jag lägger på ögonskuggor ramlar ju lite färg ner på fransarna och det samma sker ju med foundation på ögonbrynen, då är denna helt perfekt för de gör dem läckert svarta igen! 🙂 Dock är borste lite klumpig till ögonbrynen, men annars är den helt underbar, det bästa är ju att den även återfuktar fransarna! 🙂 Blir * * * *+/av fem stjärnor, enda negativa är borste till ögonbrynen.

Så här blev resultatet;

Kommer kanske fler recensioner på rouge och olika high lighter mm senare! 😉 Men nu måste jag ut med hundarna, fundera på lunch och åka till stallet! 😉
Puss