Måndagmorgon med veckans framtidsplaner!


God morgon världen!!

Måndag morgon igen! Men denna veckan är ganska lugn så jag ser bara fram emot allt spännande som ska hända! 🙂 Hade egentligen tänkt låta Nancy vila idag, men såg just att jag ska mocka idag, och ska jag ändå ut i stallet måste jag ju passa på att ta en liten ridtur, särskilt som de har lovar skitväder denna vecka och idag är det ju strålande!

Men först ska jag prova lite nytt smink, ska på mitt första riktiga sminkuppdrag på lördag och då måste jag ju veta vad jag har att jobba med, och en del av de grejerna jag köpt på elf har jag ju ännu inte hunnit prova och då har jag ändå ännu mer grejer som ska komma! Så förhoppningsvis kommer de ut lite recensioner om sminket senare! 🙂

Hittade förresten min nästa tävling, på Sydslättens Ryttarförening i Trelleborg, den 26 november, det blir samma klasser som denna gång, men utan fel! 😉 Det ska bli superspännande plus att det är ganska nära så jag slipper åka över hela Skåne för att komma dit! Men innan dess blir det fälttävlansträning på lördag och även nästa lördag, och så måste jag hinna med minst en hoppträning innan också! Fast det är ju nästan sex veckor dit så det ska jag nog hinna med! 😉
Puss