Ha, nu är hon min!!


Är jätte nöjd med dagens tävling, vi kom runt båda hela banorna, dock var det några små fel på vägen, men på slutet kändes det verkligen som vi började förstå varandra! Ingen vinst idag, men det känns ändå som en stor vinst att vi faktiskt efter bara en veckas förberedelser kom runt två banor, och jag hittade till och med var styrningen satt så vi kunde svänga också! Och mamma var nöjd med mina resultat, så nu får Nancy stanna hos mig! Super roligt, hon hoppade så himla fint och var faktiskt inte på en enda bom, förutom ett hinder, men där välte hon hela skiten! Haha! Så bara vi blir lite mer samspelta kommer vi lätt sopa banan med allt motstånd! 😉

Älsklingen tog bilder och filmade, bilderna blev jättesuddiga men filmerna blev riktigt bra! Så här kommer två, den första är på de sista hindren i första klassen, ska säga till älsklingen att han kan zooma lite mer, hästarna bits ju inte direkt genom linsen:

[videofyme id=”294415″]

Den andra är på hela andra klassen, dock har jag klippt bort de som inte gick bra, men det är bara på ett ställe, resten av banan gick super!! 🙂

[videofyme id=”294393″]

Nu sitter jag och letar nya tävlingar, och träningar såklart vi kan ju inte bara tävla, vi måste ju träna och bli lite bättre också! 😉

Puss