Tävlingsförberedelser!


God middag världen! Det känns underbart att vara tillbaka!

Ber om ursäkt för att det inte blev några uppdateringar igår, hade migrän så jag typ död hela gårdagen, sååå opassande, fast när passar det egentligen med migrän! 😉 Jaja förhoppningsvis slipper jag det på ett tag nu, har massor att göra inför morgondagens tävling, missade ju ett ridpass igår, så idag blir det hård träning, sen måste ju Netten bli rejält rengjord och även alla grejerna måste ju putsas och göras fina, och jag måste ta reda på vad jag får ha på mig och tävla i, var ju typ två år sedan sist!! :O

En trevlig sak som jag upptäckte, var att vi startar näst sist i första klassen, så jag behöver ju inte vara där galet tidigt iaf! 🙂 Känns jäkla skönt!! 😀 Tävlingen börjar 9 så jag tänkte vara där vid halv 9, bör vara lagom, då hinner jag gå banan och rida fram ordentligt, så får vi se hur det går! Gud nu börjar jag faktiskt bli nervös, visst jag har väl inga jätte planer inför tävlingen med vill iaf göra två fina rundor, med eller utan rosett! 😉

Hon som jag ska rida med jobbar idag så sista ridpasset kommer tyvärr inte ske förrän ikväll, och jag vill så himla gärna att de går bra!! Dock är det svårt att säga hur det ska gå, så himla synd jag missade gårdagens pass hade verkligen behövt det! Jaja inte mycket att göra mer än hoppas dagens blir en succé, har mycket tilltro till Nancy så de går säkert strålande! 🙂

Nä nu ska jag läsa regler!
Puss