Allting klart inför morgondagen! 1


God kväll underbara läsare!

Nu har jag fixat, donat och smörjt en hel massa! Händerna känns lagom fettiga och fina! Dagens ridning gick strålande! Mamma kom och tittade på, var hinderbyggare, kom med tips och godkände att vi absolut kunde åka på morgondagens tävling! Känns superbra! 🙂 Nancy fick även beröm för sin fina hoppteknik, vilket jag blev lite förvånad över då jag trodde den var bara var medelmåttig, men där hade jag fel! 😉 Hehe ibland är det riktigt nice att ha fel!

Jag känner mig faktiskt förvånansvärt lugn för att vara jag, men tävlingsnerverna kommer säkert imorgon ordentligt, har ju inte tävlat på över två år nu så hoppas verkligen jag kommer ihåg allt som ska med och göras! :O Som tur är så ska ju älsklingen med som psykiskt stöd, fast när jag frågade förut hur han trodde det skulle gå imorgon fick jag bara standardsvaret, ”jag vet inte” så vi får väl se hur mycket stöd han blir egentligen! 😉 Men det är iaf skönt att ha med sig någon överhuvudtaget som kan hjälpa mig, med saker där de är svårt att vara själv, så som lastning, höja och sänka hinder på framhoppningen( nä jag brukar inte ändra hindren men många andra tycker de är väldigt roligt och då är det skönt att ha någon som kan ändra tillbaka dem!!) och ta bilder när jag hoppar! 🙂

Men vi får se hur det går, det får morgondagen utröna, nu måste jag sova, ska ju upp tidigt i morgon! Sov gott!
Puss


En tanke om “Allting klart inför morgondagen!

Kommentarer är stängda.