Vad ett litet benskydd kan göra…


Ridningen gick jätte bra, inte en tendens till halthet idag! 🙂 Haha att en benskydd kan gör så mycket! Men nu har hon fått nya benskydd och går perfekt! Tävlingsplanerna är tillbaka! 🙂 Och vi provade även att hoppa ett par hinder, Nancy är verkligen den mest okomplicerade häst jag någonsin ridit, hon hoppade allt jag styrde på helt utan tvekan! 🙂 Kuligt värre! Det enda jag kunde önskat mer vad att jag inte hade haft en sån fruktansvärd huvudvärk, mitt huvud höll på att explodera under ridningen, fast det var ifall bättre än de sen blev.

Hade för en stund sen det värsta migränanfallet jag någonsin upplevt, trodde verkligen att jag skulle dö! Kan inte fatta att de kan göra så ont utan att man tuppar av! Och att något så hemskt kan vara ofarligt! Blä!! Men antar att det är kroppen sätt att säga ifrån för att jag kanske gör lite för mycket! Mitt huvud är fortfarande ganska mos, men nu kan jag leva med det iaf…

Dock sitter jag och funderar eller snarare oroar mig för morgondagen, huvudet har ena gjort det svårt att plugga idag, och vad kommer tre timmars körning, skittidigt på morgon göra med huvudet? Har ofta fått huvudvärk av de resorna tidigare, vad i hela friden ska jag göra om jag får ett nytt anfall på E6 imorgon, det skulle ju bli livsfarligt! Skit jobbigt dilema, men med tanke på hur stressigt livet var det senaste kanske jag för en gångs skull borde lyssna på min kropp och lugna mig lite, kommer ju ett nytt tillfälle att göra tentan om 7 veckor, kanske lite mindre stressad då. Urk nu blev huvudet värre igen, kan inte ens skriva lite på datorn utan att morra till huvudet ju!

Nu får jag sluta skriva innan jag får en ny migränattack!
Puss