Njuter av dagen!


God morgon folket!

Alltså just nu sitter jag och njuter, vilket är ganska konstigt med tanke på att min häst var halt igår och ska på tenta imorgon och det känns som jag inte kan någonting, men ändå kan jag inte låta blir att njuta för full drag! 😉 Haha anledningen till att jag tycker livet är så jäkla gött just nu är för att jag för 2,5 timme sen gick av veckans sista jobbpass. 😀 Inte att jag klagar för att jag får jobba, men den har blivit en del långa pass, det sista var 18 timmar långt och jag behöver verkligen vila upp mig! Så det ska bli väldigt gött att få lite ledig! 🙂

Och dessutom har jag saknat min karl något fruktansvärt mycket, har liksom knapp hunnit se honom de sista, har bara varit jobb, skola och ridning för hela slanten, ja och en å annan och annan frans! Så efter tentan i morgon ska de bli våran helg i helgen, ja förutom ifall nu Nancy bestämmer sig för att inte vara halt idag, för då blir det ju lite tävlande också, men då måste ju älsklingen följa med som psykologiskstöd, så då blir vi tillsammans i alla fall! 🙂

Grejerna jag beställde på Börjes i tisdags kom redan igår, woho, bara hoppas Nancy blir frisk så jag får någon användning av dem! 🙂 Haha fast jag har en teori om att de kan ha varit så att jag drog åt ett benskydd för hårt, då hon har varit lite svullen i benen pga av alla mat, så kanske det kändes obehagligt, för sen när jag släppte ut henne i hagen syntes inte ett spår av hälta, men om så är fallet ska hon ju få nya benskydd idag och jag får bara se till att inte spänna dem för hårt denna gång så blir förhoppningsvis allt bra! 🙂

Haha är så sugen på att se om det funka bättre idag, men håller på att tvätta så jag kan inte åka härifrån förrän om en timme! Obbigt värre! hehe men måste ju tvätta också! 😉
Puss