Tidig onsdag


God morgon ni söta morgonpigga läsare!

Detta suger alltså, har varit upp sen halv 6, och helt i onödan hade lika gärna kunnat väntat till halv åtta innan jag går upp, men eftersom jag inte kan lita på mig själv, hade snarare blivit att jag kommit upp vid halv elva! Så därför måste jag gå upp med älsklingen så han kan, bokstavligen dra mig ur sängen! Haha jaja nu är jag uppe iaf! 😉 Har ju lite pressat schema idag, eller snarare om jag skulle komma upp så sent hade schemat blivit super pressat! 😉

Fick börja med att skölja ur Brazilian Blowoutens hårmask, de stod ju på den att man skulle sova med den för bästa resultat, så jag var ju tvungen att prova, vet inte om de har hjälpt något än, men så fort jag fönar eller låtit de självtork, fast de lutar nog åt föning, då jag inte vill åka ut till stallet med blöt hår! Risken för förkylning och blöt hår drar ju mycket lättare till sig pecka lukt! Men när jag torkat håret kommer ni få en utförlig recension om Brazilian Blowout, men just nu är jag ganska tveksamt.

Provade ju också min Ems-salva igår, har även smörjt in mig idag, kan väl inte säga att resultatet är särskilt imponerade just nu, men salvan ska få 2 veckor, så får vi se sen! 🙂 Men övernatteffekten var iaf inte mycket att ha! 😉

Idag ska jag rida ett lättare dressyrpass på Nancy, vill känna hur hon funkar i markarbetet, och imorgon blir det hoppning!! Hade egentligen tänkt prova att hoppa henne idag, men eftersom jag ska börja jobba 14 idag, så vill jag slippa stressa med att bygga hinder och även plocka ner dem, imorgon har jag obegränsat med tid, så det känns som ett bättre val! 😉 Vill även prova vad Nancy tycker om att gå i ridhuset själv, har ju bara ridit där med sällskap, men med tanke på vad jag har sett tidigare är nog chansen att hon går suveränt ganska hög! 🙂

I be back, så fort håret torkat!
Puss