Recension, Brazilian Blowout 2


Okej ska erkänna jag är inte särskilt imponerad, och jag tycker absolut inte det är värt 3,500 :-, visst det kan vara så att salongen jag gjorde det på inte gjorde ett särskilt bra jobb, men efter den Brazilian Blowouten kan jag säga att jag skulle nog inte rekommendera någon att lägga så mycket pengar för så lite resultat! Visst mitt hår blev lite lenare och blankare, men det är fortfarande slitet och frissigt, och för så mycket pengar bör resultatet bli mer häpnadsväckande.

Men jag har inte bara negativt att säga, två produkter som jag snabbt kommer bli sjukt beroende av och som jag inte hade fått nys om, om jag inte hade köpt dem på salongen är Brazilian Blowout Deep Conditioner Masque och Moroccan Oil Light Oil Treatment!

Visst hårmasken är ur brazilian blowouts serien, men den gjorde bra mycket mer nytta än själva behandlingen, idag när jag sovit med masken är mitt hår hundra gånger lenare, mindre frissigt och ser mycket friskare ut än när jag kom ut från salongen! 🙂 Så jag skulle föreslå att man börjar med att köpa en sådan först innan ni slår på stor och gör en riktigt Brazilian Blowout, och se till att salongen ni gör det på har positiva recensioner av behanlingen. Masken kostar 339:- på Bangerhead.se. Ett extra plus, den är superdryg, jag kan ta lika mycket som när jag använder balsam(som jag bara har i längderna) till hela håret och det räcker gott och väl den får *****+/5 stjärnor! En riktigt superprodukt!

Moroccan Oli Light(för blont, fint eller färgat hår) Oli Treatment, är en olja man kan ha i håret antigen i torrt eller i blöt hår, jag har i den i blöt, för den funkar också som värmeskydd. Oljan återfuktar håret, tar bort friss, gör det lätt kammat och gör det blank och vackert! Dessutom luktar den jätte gott och händerna blir superlena om man smörjer in dem med de som blir kvar när man tagit det i håret! 🙂 Finns både i en stor och en lite flaska, den lilla, 25 ml, för alla som vill prova kostar bara 139 :- på Lyko.se den stora flaskan som jag har, 100ml, kostar 339:-, också väldigt dryg, ett till två pump räcker gott och väl till hela håret! 🙂 Och det bästa av allt, hår känns inte kladdigt och fettigt utan bara lent och fint! 🙂 Även denna får *****+/5 stjärnor! 🙂

Men Brazilian Blowout på salong Tokyo Makeover i Lund får bara en svag tvåa! Så om ni vill ha fint hår, köp hårmasken och oljan och skit i Brazilian Blowout! Då slipper man också risken att ha en smaskande frisör som som drar i håret och kommentera hur väldigt slitet det är varannan minut, dessutom sparar du en hel del pengar! 😉
Puss

 


2 tankar om “Recension, Brazilian Blowout

  • Maja

    Det var trist att jag inte läste detta innan jag gjorde min brazilian blowout på tokyomakeover. det syns ingenting och jag både hade och har fortfarande jätte frissigt hår. Rekomenderas ej!

    • Emily Inläggsförfattare

      Lider med dig och förstår precis hur du menar, super trist för så mycket pengar! 🙁 puss

Kommentarer är stängda.