Uppe med tuppen!


God morgon, god morgon!

Idag är jag uppe tidigt! Har redan varit ute med hundar, Bobblan uppskattade det verkligen inte, sov soffan ett par timmar först är mer hennes melodi! 😉 Men inte idag, för idag har jag ett tajt schema, börjar jobba klockan halv ett och innan dess ska jag hunnit med att rida och fixa med Nancys träns. Gårdagens ridning gick helt fantastiskt, vi tog det i ridhuset så slapp vi bli blötta! 😉 Fick även med mig en stallkompis, som red ett stenhårt dressyrpass, och det var så himla skönt att Nancy inte rörde ett öra trots att hon red förbi oss på i trav och galopp, Laura hade blivit tokig om inte hon också hade fått spring! 😉

Men kunde ju inte låta bli att prova att trava henne ett par steg, och då förvandlades Nancy, från att bara lunka runt, så när jag tog tyglarna höjde sig hela hästen och började sväva fram, det var helt fantastiskt! Så nu har jag skyhöga förhoppningar på dagens ridtur! 😀 Idag ska vi rida ut och jogga, och vi har ju fått världens mest otroligt vackra väder så detta kan ju inte bli annat än super! 🙂

Nu ska jag bara få i mig lite frukost och kaffe sen bär det att! Berättar hur det gick sen! 😉
Puss