Massa spännande saker! 2


Gud vilken spännande och rolig dag det har varit idag! Det har hänt massor med saker, och allt har varit så himla oväntat!

För det första så började ju dagen med en ridtur med Nancy, och hon gick helt fantastiskt, lite tittig och hoppig, men helt det gick att leva med, med tanke på hur himla fint hon gick så himla okomplicerad! när jag bad henne att trava, travade hon, när jag gjorde galoppskänken fattade hon galopp och när jag bad henne att sakta av skritta hon på så fint! Haha jag vet att det låter lite fånigt, men efter Laura som hellre galopperar på sidan än travar som jag vill, och hela vägen hem sker i tackt/trav så är jag lätt imponerad på uteritten! Haha jag kommer bli bortskämd med en så rar häst som Nancy, får nog byta tillbaka till Laura innan jag blir för lat! 😉

Sen börjar Nancy verkligen rätta till sig fort, hon har ju gått ner en del i Tyskland då hon inte trivdes där, men redan efter två dagar börjar hon se mycket trevligare ut, mamma hade en teori om att hon var lite uttorkad och i så fall är det ju inte så konstigt att hon rättar till sig fort, men super bra för mig, för jag vill ju inte skämmas för min häst på tävlingen på söndag! 😉 Så här ser hon ut nu:

Och nu har jag beställt ett stort mysigt skrittäcke i ylle så hon verkligen inte ska frysa bort en enda kalori! Hihi!

Sen blev det såklart att springa till jobbet! Haha jag är verkligen världens största tidsoptimist! Jaja men en sak till hände, jag hämtade ut ett paket som jag var helt säker på skulle innehålla en pytteliten värmefransböjare, så snacka om att jag blev paff när det var ett XL brev! Fick liksom inte ihop måtten, men väntade ju inte på något annat! Haha så snacka om att jag blev förvånad när jag öppnade paketet och hittade en stor burk med en supersalva och ett par skitsnygga ridbyxor! Haha de hade jag helt glömt då de paketet skulle kommit för ett par veckor sen, hade liksom kommit fram till att de kommer nog inte, men det kom faktiskt! WOW! Så nu sitter jag och typ hoppar på jobbet och bara längtar efter att få komma hem och prova den!

Hon som  jag fick den av sa att när hon får finnar lägger hon bara på lite salva på och så är de borta till dagen efter! Wow! Så nu jag har skyhögar förväntningar, haha nä inte direkt, men om ett par veckor får vi se! 😉

Såhär står det i produktbeskrivningen:

En ny salva i en unik kombination av EMU-olja (australiensk strutsfågel), MSM och kolloidalt silver. Tre bra komponenter som tillsammans ger en unik salva med många fördelaktiga egenskaper!

EMS har hudvårdsprodukter som fungerar:

 • mjukgörande
 • välgörande
 • klådstillande
 • antiseptiskt
 • ger även din hy den rätta lystern

Låter super för mig! 😉 Har dessutom beställt MSM som jag ska typ äta, det ska också vara bra för att rensa ut all skit! Supermysig salva iaf, huden blir bebislen!

Haha nu blev jag ju ännu mer sugen på att prova den ju!! 😉
Puss


2 tankar om “Massa spännande saker!

 • Linnea

  Åh, den där salvan lät spännande 😛 Den måste jag absolut få höra om den funkar 😉
  Vad innehåller den förresten? Innehåller den nån mineralolja (paraffinum liquidum)?

  • Emily Inläggsförfattare

   Emily: Nej den innehåller inga mineraloljor, så här ser innehållsförteckningen ut:
   Emuolja, Metylsulfonylmetan(MSM), kolloidalt silver, allantoin, D-Pantenol, Squalane, kallpressad kokosolja, glycerol, E-vitamin, C-vitamin, Ringblomma, Kamomill, Myrraharts och eterisk olja från Lavendel.

   Innehåller inga parabener! Helt naturligt! Endast silver och MSM som konserveringsmedel.

   Har ju bara använt den i 5 dagar så du får vänta lite till, en recension kommer om 9 dagar! 🙂 Puss

Kommentarer är stängda.