Regnet spolar bort suget!


Gud vad irriterade, nu när jag äntligen efter 18,5 timme har kommit hem från jobbet, och efter världens största lunch (blev så stressigt igår så jag fick inte med mig någon frukost till jobbet) ville jag liksom bara dra ut till stallet! Men nu när regnet öser ner, tappar man liksom suget! Kul att första ridturen någonsin på lilla Nancy ska bli i helregn!

Var ju liksom meningen att vi skulle skritta ut idag, känner redan nu hur kylan kryper sig in under skinnet när jag blir dygnsur! Hmm, jaja ska jag tävla på söndag är jag liksom tvungen att rida i vilket fall som helst, men jag kanske ska ta en lugn skritttur i ridhuset istället, lite tråkigt med torrt och fint iaf! Jag får se hur det ser ut när jag kommer ut, kanske har jag tur och regnet slutar, men chansen är väl ganska liten, jaja måste ändå ut och prata foder med stallägaren, Nancy är ju bara 13 så hon ska ju kanske inte ha någon pensionärmüsli! 😉

Lika bra att sätta igång, så jag kan få sova i soffan resten av kvällen! 😉
Puss