Studiepaus!


Tjenamors!

Gud jag är helt slut i huvudet, får helt skylla mig själv, har precis skrivit 2,5 sida på en uppgift som ska lämnas in senast ikväll, som tur är, så ska uppgiften bara vara 3 sidor lång så jag har knappt en halv sida kvar, blir nog lagom för att knyta ihop alltihop med. 🙂 Men just nu stör jag mig något enormt på mig själv, denna uppgiften har jag nu hållit på med i ca 3,5 timme med massor av pauser mm, och hade jag haft riktigt brådis skulle jag kunna vara klar om max en timme. Uppgiften har dessutom legat ut, bara att göra i över en månad, men smarta jag går istället och oroar & stressar upp mig för att jag inte ska få ihop det, fram till sista dagen, och sitter nu och sliter med den, visst jag kommer bli klar med dem och hinna lämna in den iaf, för det gör jag alltid, men på senaste tiden har jag gått och mått ganska illa nästan jämt, bara för att magen mår inte bra av att jag oroar mig jämt!! Så dumt!

Fast denna taktik har jag ju haft i snart 1,25 år på högskolan iaf, var väl liknade i grundskolan och på gymnasiet, vad tror ni kommer jag hinna ändras på de 3/4 år som är kvar? Haha ska försöka iaf!

Jaja anledningen till en studiepaus är ju att jag ska sluta tänka på studierna en stund och tänka på andra roliga saker, som att Nancy just i denna stund får på sig nya dojjor och ska sen få norpa Lauras plats ett tag, ska bli väldigt spännande! 🙂 Förresten tror jag Laura är på bättringsvägen foten var inte lika varm igår plus att det mjuka i foten börjar krympa, så himla skönt om hon slipper en hovböld! Och nu ska hon och Conola, en av mammas uppfödningar som efter senaste fölningen blev riktigt dålig,  få vara konvalescenter ihop! 🙂 Blir nog superbra för Laura! 🙂

Hmm, nu får jag försöka få ihop det sista också på uppgiften så jag kan lämna in den och gå vidare, det är alltid svårast att börja och avsluta ett arbete av någon anledning! :S
Puss