Fina Nancy


God kväll underbara vänner där ute!

Nu har det blivit ett byte mellan Laura och Nancy, det fick gå jäkla snabbt på slutet, då som de tidsoptimister jag och mamma är blev vi ruskigt sena, när vi väl var klara, det var bara 10 min kvar innan jag skulle börja jobba när jag körde från stallet lätt panik! :O jag fick springa runt som en tok, ibland har jag faktiskt en hyfsad kondis, helt otroligt! 😉

Haha men nu sitter jag och andas ut på jobbet, haha jag vilar mig på jobbet! 😉 Eftersom det gick så fort på slutet får ni vänta tills imorgon innan nya bilder på min nya häst kommer! Hoppas ni kan håller er ;), det kan nästan inte jag ska bli så himla spännande att prova henne imorgon, har ju liksom aldrig suttit på henne och så ska vi ut och tävla på söndag, känns helt crazy, haha men vi är ju ganska rutinerade på båda två bara på olika håll så det ska nog gå bra!

Ska bli himla kul att rida en häst som är 13 istället för 20, döden känns lite mer avlägsen då, man behöver inte fundera på hur länge hon ska hålla liksom! 😀 Men tror inte att jag bytet ut Laura för att hon var gammal, men då hon har dragit på sig så himla många skador de sista, vill jag inte riskera att någon ska bli hennes sista, livet som mamma är ju lite lugnare! 😉
Och blir Laura mamma kommer det bli perfekt! Nu känns framtiden på något sätt såå mycket lättare! Ingen oro bara framtidsdrömmar och spänning! 🙂 Precis som livet ska vara! Hoppas de håller i sig ett tag! 🙂
Puss