Ett problem ur världen, 100 andra som kommer äta upp mig inifrån!


YES! Uppgiften är klar och inlämnad känns så himla bra just nu!! 🙂 Visst har jag en helmysko tenta på fredag, men den tänker jag inte börja fundera på förrän imorgon! Har en regel inte två uppgifter på samma dag! 😉

Men så kom jag på en annan sak, kursen jag hade världens krångel med förra terminen, läraren vägrade svara, fick bara en omtenta, satte ig på sånt jag hade fått godkänt på, som det slutade med att jag fick beskedet att jag måste läsa om hela kursen nästa termin istället, lite drygt med det kan jag leva med, trodde jag iaf. Nu upptäckte jag att utbildningen går inte längre i Gislaved, utan jag kommer istället behöva åka till Skövde vilket är 45 mil bort! Det tar nästan 5 h att köra dit, en väg… Det kommer ju inte funka, kan inte ligga 10 h på vägen för någon timmes föreläsning! Vet inte hur detta ska gå!

Jaja nu ska jag fixa tidig middag innan Mamma kommer med Nancy! 🙂
Puss