– 6 hg!


God morgon alla hälsosamma människor!

Haha min kropp är ju helt knäpp, för händer det ingenting sen händer det ingenting sen bara allt försvinner på en gång!! Jag menar -6 hg från ena dagen till den andra dagen, efter att ha stått och stampat på samma vikt hela veckan är ju helt otroligt! Jag blev alldeles paff! Detta känns dessutom som en jätte vinst, då jag inte varit på så låga siffror sen jag blev vuxen, plus att jag åt ganska onyttigt igår med kakor och annat! Lever verkligen inte på någon svättdiet om man säger så!

Och nu börjar det faktiskt synas, både på måtten, -2 cm i midjan och i spegeln, man börjar skönja att det finns något(muskler kanske?!) under fettet! 🙂

Frågan är ju då vad jag ska göra idag?! Vet att de har en casting på Nova Lund idag, dock var jag ju där förra året och blev ratad, antagligen för åldern, och nu är jag ju ännu äldre, men samtidigt är jag inom ramarna för vad de söker iår, hmm. I så fall måste jag bestämma mig fort för de börjar 11 och jag vill vara där tidigt, för det var de dem hade som ursäkt förra året, att jag kom dit typ på slutet och då letade de bara efter någon extra special! Så om jag är tidig kan de i alla fall inte använda samma ursäkt! 😉

Fast egentligen borde jag väl stanna hemma och plugga, men det är inte lika kul… hmm, svårt de här! Får se hur jag göra! Har ju ändå 5,5kg kvar, de kanske fortfarande tycker jag är för stor! Men samtidigt nästa år är jag för gammal! Gaw! Jag kan inte bestämma mig!!
Puss